Home » Backpack tassen (4)

Backpack tassen

Activebag - Sterke, sportieve, nylon rugzak met royaal hoofdvak, voorgevormde/gewatteerde rugzijde en gewatteerde schouderriemen.
Vanaf € 7.06

Backpack tassen

Backpack tassen zijn een origineel relatiegeschenk die u aan reislustige klanten kunt geven. Het is een mooi geschenk en een goed promotiemiddel waardoor u zeker meer klanten zult binden. Met uw logo, bedrijfsnaam of website gedrukt op een backpack tas zal uw onderneming op vele plekken ter wereld gepromoot worden. Een backpack tas is immers voor vele reisdoeleinden geschikt. Backpack tassen zijn zeer ruim zodat vrijwel uw hele hebben en houden meegenomen kan worden op een doorreis vakantie. Tassen-bedrukken.nl biedt diverse soorten bedrukbare backpack tassen.

Voordelige bedrukte en onbedrukte tassen

Bij ons kunt u backpack tassen laten bedrukken tegen een scherpe prijs. Kijk eens rond in de webshop om een idee te krijgen van ons aanbod en wat u kwijt zal zijn aan een aantal backpack tassen. Ook de prijs voor een onbedrukte tas kunt u hier vinden, want onze tassen zijn ook onbedrukt te bestellen. Een bestelling van onbedrukte backpack tassen kan al binnen een dag of twee bij u bezorgd worden. Bedrukte tassen doen er iets langer over, maar ook deze levertijd is bij ons erg kort. Zo hoeft u nooit lang te wachten om het eindresultaat te zien.

Persoonlijke service

Bij tassen-bedrukken.nl kunt u goede persoonlijke service verwachten. Indien u speciale wensen hebt of bijvoorbeeld een bestelling met spoed wilt laten bezorgen, gaan wij hier flexibel mee om. Indien u backpack tassen wilt laten bedrukken met uw logo of een tekst, sturen wij altijd eerst een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld van het eindresultaat en u kunt aangeven of u hier wel of niet tevreden mee bent. Zo niet, passen wij de bedrukking aan naar uw wensen.

Een backpack tas met uw logo

Backpack tassen zijn zeer geschikt om te bedrukken. Door het grote drukvlak zijn er vele mogelijkheden voor een bedrukking. Uw logo kan bijvoorbeeld groot en duidelijk weergegeven worden in het midden van de tas, zodat deze extra opvalt. Wij gebruiken een gepaste druktechniek voor het beste resultaat. Onze custom-made artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en wij hanteren concurrerende prijzen. U kunt bovendien langskomen in onze showroom in Tiel om een kijkje te nemen in ons aanbod.