Home » College tassen

College tassen

College tassen

In deze categorie vindt u diverse soorten college tassen die wij voor u kunnen bedrukken. Een college tas is een multifunctionele schouder- of draagtas beschikbaar in verschillende soorten en maten. College tassen zijn erg praktisch voor studenten en docenten omdat er veel documenten in opgeborgen kunnen worden. Zo houdt u het lesmateriaal bijvoorbeeld netjes bij elkaar en hebt u duidelijk overzicht in uw documenten. Onze college tassen zien er professioneel uit en zijn een goede keus als promotieartikel .

Doeltreffend uw bedrijf promoten

Met uw bedrijfsnaam op een college tas wordt uw bedrijf doeltreffend gepromoot. Zakenrelaties zullen blij zijn met dit geschenk en door middel van dit geschenk kunt u waardering aan uw klanten tonen. College tassen zijn niet alleen praktisch voor op school of de universiteit, maar ook op bijvoorbeeld een congres, beurs of cursus. Hij zal dus veel gebruikt worden en de blik vangen van een groot publiek. Laat college tassen voordelig bedrukken bij tassen-bedrukken.nl en krijg ze binnen no-time bezorgd.

Persoonlijke service

Tassen-bedrukken.nl biedt een breed aanbod aan college tassen die u in de webshop kunt vinden. Hier kunt u tevens onze concurrerende prijzen vinden voor zowel een bedrukte als onbedrukte tas. Het laten bedrukken is niet alleen zeer voordelig, maar gebeurt ook met uw wensen vooropgesteld. Wij bieden persoonlijke aandacht en luisteren naar uw voorkeuren. Wilt u uw logo groot of klein, in verschillende kleuren, met een tekst erbij of in een speciaal lettertype? Dit is allemaal mogelijk. Om zeker te zijn dat de opdruk naar wens is, sturen wij u een digitale drukproef die u kunt controleren. Na uw goedkeuring gaan wij de tas zorgvuldig bedrukken.

Nog meer voordelen

Geef uw speciale wensen voor een bedrukte college tas gerust aan ons door en wij gaan ermee aan de slag. U hoeft pas na ontvangst te betalen en bestellingen van meer dan 150 euro worden gratis verzonden. Bij een bestelling kunt u ieder gewenst aantal invoeren en als de bezorging spoed heeft doen wij er alles aan hem zo snel mogelijk bij u te laten leveren. Wij garanderen kwaliteits college tassen die custom-made zijn door ervaren vaklieden.