Home » Documententassen

Documententassen

Documententassen

Documententassen zijn erg praktische zakelijke tassen voor als u bijvoorbeeld naar een bijeenkomst of congres gaat. Al uw papieren worden netjes geordend in een documententas. Onderscheid uzelf en uw bedrijf door een documententas te laten bedrukken bij tassen-bedrukken.nl. Zo is het direct voor iedereen duidelijk van welk bedrijf u bent. Maar het is ook een mooi relatiegeschenk om waardering te tonen voor uw zakenrelaties. Met een documententas met uw logo erop wordt uw bedrijf beter bekend bij een groter publiek.

Allerlei soorten en maten

Tassen-bedrukken.nl biedt een groot aanbod aan allerlei soorten en maten documententassen. Kies bijvoorbeeld voor trendy of klassiek, zwart of met een kleurtje, met schouderband of handgreep, met klittenbandsluiting of ritssluiting en kies uit verschillende formaten. Al onze documententassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden. Een bestelling vanaf 150 euro wordt binnen de Benelux gratis bezorgd. Onze levertijden zijn bovendien lekker kort zodat u snel gebruik kunt maken van uw bestelling. Kijk rustig rond in de webshop om uw favoriete documententas uit te kiezen.

Altijd het gewenste resultaat

Op onze documententassen zijn allerlei opdrukken mogelijk. Laat ons gerust weten wat voor tekst of afbeelding u op de tas wilt hebben en wij kunnen u indien gewenst advies geven. Met onze jarenlange ervaring en flexibele instelling vinden wij altijd wel een oplossing. Wij leveren het gewenste resultaat voor een scherpe prijs. Dankzij onze gratis drukproef, die wij u digitaal opsturen, weet u zeker dat het eindresultaat naar wens is. Heeft u op- of aanmerkingen op de drukproef, dan passen wij het ontwerp aan. Wij maken gebruik van gepaste druktechnieken en hebben ruime ervaring met het bedrukken van tassen.

Een bestelling doen

Een bestelling van onbedrukte documententassen kunt u direct online betalen en bedrukte tassen hoeft u pas achteraf te betalen. Wij sturen u na ontvangst de factuur die binnen 21 dagen voldaan moet worden. Heeft u de tassen met spoed nodig, dan is het ook mogelijk een spoedbestelling te plaatsen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of u kunt langskomen in onze showroom in Tiel. Hier kunt u ons aanbod aan relatiegeschenken bekijken.