Home » Draagtassen (2)

Draagtassen

Draagtassen

Tassen-bedrukken.nl biedt een uitgebreid assortiment aan scherp geprijsde draagtassen. Draagtassen zijn een handig geschenk voor uw klanten om de boodschappen mee te doen of mee te shoppen, zeker nu plastic tasjes niet meer gratis weggegeven worden. Maar ook voor u om bijvoorbeeld uit te delen als beurstas als u binnenkort met uw bedrijf op een beurs staat. Dan is een tas met uw logo of bedrijfsnaam erop erg belangrijk. Wij kunnen de gewenste tekst of afbeelding voor u op een draagtas bedrukken, maar u kunt de tassen ook onbedrukt bestellen.

Een gewaardeerd relatiegeschenk

Een draagtas is voor velen een onmisbaar product en het zal dus zeker gewaardeerd worden als relatiegeschenk. Draagtassen zijn veelzijdig en daarbij verslijten ze niet snel, zodat ze keer op keer gebruikt kunnen worden. In onze webshop kunt u draagtassen vinden in allerlei soorten en maten. Wilt u graag een bepaald materiaal, zoals papier, katoen, kunststof of iets anders? En wilt u ze graag in een bepaalde kleur of een bepaald formaat? Draagtassen met al deze specificaties zijn gemakkelijk in de webshop te bestellen. U kunt bovendien het totale aantal van uw bestellingen onderverdelen in verschillende maten en kleuren, zonder extra kosten.

Persoonlijke service

Bij tassen-bedrukken.nl staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Dus als u speciale wensen hebt of een bestelling bijvoorbeeld met spoed wilt ontvangen, kunt u dat altijd aan ons doorgeven. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Wanneer u uw tekst of afbeelding voor op de tas aan ons heeft gestuurd, maken wij eerst een digitale drukproef en sturen deze naar u. Zo kunt u het ontwerp bekijken en doorgeven of u er tevreden mee bent of niet. Na goedkeuring bedrukken wij de tas snel en nauwkeurig en wordt de bestelling binnen korte tijd bij u thuis geleverd.

De voordelen van tassen-bedrukken.nl

Tassen-bedrukken.nl is de beste optie voor het bedrukken van draagtassen, omdat wij zeer voordelig zijn, concurrerende prijzen aanhouden en een snelle levertijd hebben. Bovendien worden bij bestellingen boven de 150 euro binnen de Benelux geen verzendkosten gerekend. En het betalen van uw bedrukte tassen doet u pas achteraf.