Home » ECO tassen

ECO tassen

ECO tassen

Als u graag wilt laten zien dat u en uw bedrijf om het milieu geven, kunt u ECO tassen bestellen bij tassen-bedrukken.nl. Met deze milieuvriendelijke tassen laat u zien dat u milieubewust bent en voor duurzaamheid gaat. Ideaal als promotieartikel en om meer waardering van uw klanten te krijgen. U kunt de ECO tassen met uw logo erop bijvoorbeeld ook uitdelen op een evenement, zodat uw bedrijf op een effectieve manier meer naamsbekendheid krijgt. ECO tassen zijn zeer geschikt om te bedrukken en tassen-bedrukken.nl doet dit graag voor u voor een scherpe prijs.

ECO tassen met uw logo erop

ECO tassen hebben een groot drukvlak en kunnen zowel aan de voor- als achterkant bedrukt worden. Wilt u uw logo of bedrijfsnaam lekker groot in het midden van de tas of juist subtiel in een hoek? En wilt u een tas met een trendy en eigentijdse uitstraling of juist een wat authentiekere look? U kunt al uw voorkeuren doorgeven om uw perfecte relatiegeschenk samen te stellen. Ons assortiment biedt vele soorten ECO tassen van natuurlijke materialen zoals jute en katoen. Met onze ECO tassen bent u verzekerd van een milieu en maatschappelijk verantwoord product.

Kwaliteit voor een lage prijs

Tassen-bedrukken.nl is een concurrerende onderneming waardoor wij de laagste prijzen kunnen aanbieden. U vindt niet snel custom-made artikelen voor zo'n scherpe prijs. Wij bedrukken de tassen met aandacht en laten dit door ervaren vaklieden doen, zodat u het beste resultaat krijgt. Persoonlijke aandacht voor u, de klant, vinden wij erg belangrijk. Daarom sturen wij ook altijd een gratis drukproef voordat wij gaan bedrukken, zodat u kunt aangeven of u tevreden bent met het ontwerp. Voor vragen of advies staan wij altijd voor u klaar.

Kom langs of bestel online

U kunt ook langskomen in onze showroom in Tiel, waar u al onze producten kunt beschouwen. Wij gaan graag met u in overleg over een geschikt relatiegeschenk voor uw bedrijf. Indien u ECO tassen online wilt bestellen gaat dat heel eenvoudig. Onbedrukte tassen kunt u direct online betalen en worden al binnen 1 à 3 werkdagen bezorgd. Een bestelling bedrukte tassen doet er zo'n 8 à 10 werkdagen over en hoeft u pas na ontvangst te betalen.