Home » Fietstassen

Fietstassen

Fietstassen

Fietstassen zijn een leuk en origineel relatiegeschenk. Wilt u waardering tonen aan uw zakenrelaties, dan kunt u ze altijd blij maken met een fietstas. Bedrukte fietstassen dienen tevens als een functioneel promotiemiddel. Nederland is een fietsland en vrijwel iedere Nederlandse burger heeft een fiets in zijn of haar bezit. Fietstassen bieden veel gemak en met uw bedrijfsnaam op de tas wordt uw bedrijf door heel het land gepromoot. Laat nu nog fietstassen bedrukken bij tassen-bedrukken.nl, de goedkoopste tassenbedrukker met de snelste levertijd.

Fietstassen van topkwaliteit

In onze webshop kunt u door ons grote aanbod aan fietstassen scrollen. Deze tassen van topkwaliteit zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. Ze passen eenvoudig op elke fiets, zijn praktisch en gemakkelijk voor onderweg. Er kan veel in, waardoor boodschappen doen of spullen vervoeren nog makkelijker wordt. U kiest een model dat uw voorkeur heeft, geeft het aantal aan dat u wilt bestellen en of u de tas wilt laten bedrukken of niet. Vervolgens kunt u direct de prijs van de bestelling zien. U kunt ook altijd een offerte aanvragen zodat u verzekerd bent van de scherpste prijs.

Vragen of advies?

Tassen-bedrukken.nl biedt allerlei soorten fietstassen, in verschillende kleuren en afmetingen. Twijfelt u wat het beste model is voor u of wilt u meer informatie, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook met speciale verzoeken, zoals de bestelling van een lager dan aangegeven aantal of een spoedbestelling, kunnen wij u helpen. Indien u graag één op één advies wilt kunt u bovendien langskomen in onze showroom in Tiel. Hier kunt u tevens inspiratie opdoen voor een geschikt relatiegeschenk en onze producten van dichtbij bekijken.

Ons ervaren personeel zorgt voor een professionele opdruk

Nadat u uw logo, afbeelding of tekst naar ons heeft gestuurd, gaan onze ervaren medewerkers er zorgvuldig mee aan de slag. Er wordt eerst een digitale drukproef gecreëerd die u kunt bekijken en na goedkeuring worden de tassen op een snelle, efficiënte manier bedrukt. Wij gebruiken druktechnieken die het meest geschikt zijn voor tassen, zoals zeefdruk of tampondruk. Binnen 8 à 10 werkdagen krijgt u de bestelling bij u thuis of op het werkadres geleverd.