Home » Full Colour tassen

Full Colour tassen

Full Colour tassen

Bij tassen-bedrukken.nl kunt u tassen in full colour laten bedrukken. Wij zijn een van de weinigen die deze dienst aanbieden. Full colour drukken is een nieuwe druktechniek die op papier en steeds meer andere materialen gebruikt kan worden. Full colour wordt ook wel aangegeven met CMYK, dat staat voor de kleuren Cyan, Magenta, Yellow en Key. Door het mengen van deze kleuren kan een breed spectrum van kleuren gecreëerd worden waar mee gedrukt wordt. Wilt u dus een mooie, opvallende tas met een kleurrijke afbeelding erop, kies dan uit een van onze Full Colour tassen.

Een opvallend promotieartikel

Laat uw promotieartikel extra opvallen door middel van een Full Colour afbeelding en/of logo. Verschillende soorten tassen van verschillende materialen kunnen wij zeer voordelig voor u laten bedrukken. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van tassen en andere voorwerpen, zodat u verzekerd bent van een mooi eindresultaat. Wij snappen dat het fijn is om eerst het ontwerp te kunnen zien voordat het bedrukken begint en daarom sturen wij onze klanten altijd een gratis drukproef. Wij beginnen pas met produceren nadat u toestemming hebt gegeven.

Een uniek geschenk voor uw zakenrelaties

Full Colour tassen zijn een uniek geschenk waardoor uw naamsbekendheid zeker op een positieve manier zal toenemen. De tassen zijn bovendien erg praktisch en voor allerlei doeleinden te gebruiken. Hiermee doet u uw zakenrelaties zeker een plezier. En dit allemaal voor een zeer scherpe prijs als u bij tassen-bedrukken.nl bestelt. Dankzij onze snelle levertijd hoeft u nooit lang te wachten op een bestelling. Bovendien hebben bestellingen boven de 150 euro binnen de Benelux gratis verzendkosten. De betaling doet u achteraf, binnen 21 dagen na ontvangst.

Professioneel advies nodig?

Dus bent u op zoek naar Full Colour tassen? Twijfel dan niet en duik eens in onze webshop. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag professioneel advies? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze contactgegevens kunt u vinden op deze website. Wij hebben bovendien een showroom in Tiel waar u zonder afspraak altijd welkom bent. Wij gaan graag met u in overleg over een geschikt relatiegeschenk.