Home » Katoenen tassen (1)

Katoenen tassen

Katoenen tassen

Katoenen tassen zijn een zeer populair relatiegeschenk en promotiemiddel. Ze zijn stevig, lichtgewicht en multifunctioneel. Daarnaast zijn ze makkelijk draagbaar en gemaakt van natuurlijk materiaal. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat zonder twijfel regelmatig gebruikt zal worden? Maak uw zakenrelaties dan blij met een katoenen tas van tassen-bedrukken.nl. In onze webshop vindt u ons uitgebreide aanbod aan katoenen tassen, die zowel bedrukt als onbedrukt besteld kunnen worden tegen scherpe prijzen.

Neem een kijkje in ons ruime aanbod

Onze katoenen tassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en in vele soorten en maten beschikbaar. Wilt u een opvallend kleurtje of gaat u liever voor een natuurlijke crème kleur? Wilt u een grote of kleine katoenen tas, met lang of kort handvat? Kijk rustig rond in de webshop om een model te vinden dat u geschikt lijkt voor uw zakenrelaties. Uiteraard kunt u ons bij twijfel altijd om advies vragen. Ook als u speciale wensen heeft kunt u contact opnemen zodat wij ons in kunnen zetten om het gewenste product te leveren.

Effectief uw bedrijf promoten

Uw logo of bedrijfsnaam op een katoenen tas is een zeer effectief promotiemiddel. De tas wordt overal mee naartoe genomen – naar een winkelcentrum, de supermarkt, een beurs – en uw bedrijf vangt dus de blik van vele mensen. U kunt de bedrukte katoenen tassen ook zelf uitdelen op een beurs, festival of evenement. U kunt kiezen om een logo, tekst of beide te laten bedrukken en ons ervaren personeel doet dit met veel nauwkeurigheid. Bij tassen-bedrukken.nl bent u verzekerd van een professioneel uitziende bedrukte tas, die bovendien snel geleverd wordt.

Waarom tassen-bedrukken.nl?

Tassen-bedrukken.nl is de specialist in het bedrukken van tassen en vele andere artikelen en beheerst vele druktechnieken. Nadat u uw logo of tekst heeft opgestuurd, maken wij eerst een ontwerp en sturen wij u een gratis drukproef. Pas na uw goedkeuring beginnen wij met het drukproces. Al binnen 8 à 10 werkdagen wordt uw bestelling geleverd en als deze boven de 150 euro is, zijn de verzendkosten gratis. U hoeft pas na ontvangst te betalen. Dat zijn enkele van de vele voordelen van tassen bestellen bij tassen-bedrukken.nl.