Home » Koeltassen

Koeltassen

Koeltassen

Komt de zomer eraan en bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk waarmee u uw zakenrelaties een plezier kunt doen en tegelijkertijd uw bedrijf kunt promoten? U slaat twee vliegen in één klap met een bedrukte koeltas van tassen-bedrukken.nl. Voor wie onderweg is op een warme dag, bijvoorbeeld om een fietstocht te maken, biedt een koeltas een uitstekende uitkomst. Zo kunt u tijdens de rit lekker genieten van een ijskoude frisdrank of biertje. Maar een koeltas kan ook het hele jaar door handig zijn, bijvoorbeeld om gekoelde boodschappen in mee te nemen of om een toetje mee te nemen naar een kerstdiner bij familie die wat verder weg woont.

Breng uw bedrijf onder de aandacht

Koeltassen zijn dus altijd wel een geschenk dat welkom is. En met uw logo of bedrijfsnaam op een koeltas brengt u uw bedrijf doeltreffend onder de aandacht. Bij tassen-bedrukken.nl kunt u koeltassen laten bedrukken tegen een zeer scherpe prijs. In onze overzichtelijke webshop vindt u al onze koeltassen en kunt u direct zien wat u kwijt bent aan een bestelling met of zonder opdruk. Want onze koeltassen zijn ook onbedrukt te bestellen. Bestellen gaat gemakkelijk online en hier geeft u door of u een tekst, logo of beide op de tas bedrukt wilt hebben.

Zorgvuldig vervaardigde tassen

Vervolgens sturen wij het ontwerp naar u op. Indien u nog niet tevreden bent passen wij het ontwerp aan en beginnen daarna pas met bedrukken. Wij garanderen u een professioneel, op maat gemaakt artikel dat zorgvuldig is vervaardigd. En al binnen 8 à 10 werkdagen kunt u uw bestelling thuis in ontvangst nemen. De betaling dient binnen 21 dagen na ontvangst vervuld te worden. Heeft u de koeltassen op zeer korte termijn nodig, neem dan contact met ons op zodat wij een spoedbestelling kunnen regelen.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel, dus twijfel niet als u vragen heeft of professioneel advies zou willen. U kunt ook langskomen in onze showroom in Tiel, waar wij u graag te woord staan en waar u rustig rond kunt kijken in ons assortiment. Hier is geen afspraak voor nodig.