Home » Koffers

Koffers

Koffers

Als uw personeel regelmatig moet reizen of als u reislustige zakenrelaties hebt, kunt u bij tassen-bedrukken.nl voordelig koffers bestellen. Onze koffers van hoogwaardige kwaliteit maken een zakenreis aangenamer. Uiteraard zijn ze ook uiterst geschikt voor op vakantie. Er kan veel worden opgeborgen in deze praktische koffers en ze zijn makkelijk mee te nemen. Dat is dus nooit meer vervelend sjouwen tijdens een reis. Uw personeel of zakelijke relatie zal dit geschenk zeker appreciëren en met uw logo op de koffer is het een handig promotiemiddel. 

Uw bedrijfsnaam de wereld over

Uw bedrijfsnaam gaat de hele wereld over als u een koffer laat bedrukken. Dus kijk snel in ons assortiment of er iets naar uw wens bij zit en stuur vervolgens uw logo of tekst naar ons op. Naast ruime reiskoffers zijn er ook zakelijke aluminium koffertjes, waar u gemakkelijk al uw zakelijke spullen veilig in kwijt kunt. Onze koffers zijn er in vele maten en modellen, zoals sportief, zakelijk of trendy. Voor ieder wat wils. Bovendien hebben wij koffers voor ieder budget, want koffers bedrukken hoeft zeker niet duur te zijn.

Voordelig, simpel en snel

Bedrukte koffers bestellen bij tassen-bedrukken.nl is zowel voordelig, simpel en snel. In de webshop geeft u de gewenste uitvoering en het gewenste aantal aan en kunt u uw logo of tekst uploaden. Wij maken een ontwerp van de koffer met logo en/of tekst en sturen deze naar u op voor goedkeuring. Vervolgens gaan wij zorgvuldig en efficiënt met het bedrukken aan de slag, voor het beste en snelste resultaat. Binnen 8 à 10 dagen wordt de bestelling bij u thuis bezorgd en als deze boven de 150 euro is, hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Neem gerust contact op

Betaling van bedrukte koffers geschiedt achteraf. U kunt onze koffers bovendien ook onbedrukt bestellen. In dat geval betaalt u direct online en heeft u de bestelling al binnen een dag of twee in huis. Komt u er zelf niet uit of heeft u speciale wensen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag en kunnen professioneel advies geven. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke service.