Home » Laptoptassen

Laptoptassen

Laptoptassen

Maakt uw personeel veel gebruik van laptops die vaak heen en weer gesjouwd moeten worden? Een laptoptas biedt dan een zeer praktische uitkomst. Ook zakenrelaties doet u zeker een plezier met een laptoptas, die met uw logo erop ervoor zorgen dat uw naamsbekendheid vergroot wordt. Laptoptassen kunt u eenvoudig en snel laten bedrukken bij tassen-bedrukken.nl. Wij bieden een ruim aanbod aan laptoptassen voor scherpe prijzen, die zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen zijn.

Wij bieden flexibele, persoonlijke service

Laptoptassen zijn een praktisch relatiegeschenk waardoor zakenrelaties u zeker niet snel zullen vergeten. In onze webshop bieden wij laptoptassen voor uiteenlopende maten laptops, zodat er altijd wel een geschikte uitvoering voor u bij zit. Ook als u bijvoorbeeld een bestelling laptoptassen in verschillende maten of kleuren zou willen ontvangen, is dit mogelijk zonder dat hier extra kosten voor worden gerekend. Wij gaan flexibel met uw wensen om en bieden persoonlijke service. Zo kunt u het ons laten weten als u bijvoorbeeld een ander aantal wilt bestellen dan getoond in de webshop.

Vlot en professioneel

Met onze jarenlange ervaring bedrukken wij laptoptassen voor u op een professionele manier. U ontvangt altijd eerst een gratis drukproef waar u eventuele opmerking over door kunt geven. Na uw goedkeuring gaan wij de tas door middel van een passende druktechniek bedrukken. Dit kunnen wij vlot doen, zodat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de bestelling. Na een paar dagen worden de laptoptassen bij u thuis of op het werkadres bezorgd. Voor een bestelling van meer dan 150 euro rekenen wij geen verzendkosten.

Bestel nu nog bedrukte laptoptassen

Kunt u niet wachten op de laptoptassen met uw bedrijfsnaam erop? Bestel dan snel via onze webshop, zodat uw bedrijf binnenkort op vele plekken onder de aandacht wordt gebracht. Een spoedbestelling is ook mogelijk; neem hierover contact met ons op. Onze contactgegevens kunt u vinden op deze website. Bovendien bent u altijd welkom in onze showroom in Tiel, waar wij graag met u in overleg gaan over een gepast relatiegeschenk en u onze producten kunt bekijken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige relatiegeschenken voor elke bedrijfstak.