Home » Non Woven tassen (4)

Non Woven tassen

Shopxl Winkeltas Ecru - Praktische, extra ruime winkeltas van nonwoven materiaal (80 g/m2): een superlichte en sterke kunstvezelstof. Met verstevigde bodem, stevige hengsels en extra ophanglus aan binnenzijde.
Vanaf € 0.85

Non Woven tassen

Onze Non Woven tassen worden gemaakt van een niet-geweven textielmateriaal en hebben vele voordelen. Bij het creëren van non woven producten worden kunstvezels van polypropyleen samengeperst, en deze techniek wordt op steeds meer producten toegepast. Het wordt onder meer gebruikt voor de bekleding van auto's, matrassen, luiers en schoonmaakdoeken en nu ook steeds vaker voor tassen. Bent u op zoek naar een zeer degelijk en origineel relatiegeschenk, bekijk dan eens onze Non Woven tassen. Deze gaan jarenlang mee, zijn er sterk en ecologisch verantwoord.

Een milieubewuste tas

Als u voor een milieubewust product gaat, is een Non Woven tas een perfecte optie. Ze worden op een ecologische manier geproduceerd en zijn daarnaast geheel recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Andere voordelen van Non Woven tassen zijn dat ze lichtgewicht en wasbaar zijn. Zo laat u zien dat uw bedrijf om het milieu geeft en doet u tegelijkertijd uw zakenrelaties een groot plezier met een praktisch product. Laat uw logo of tekst voordelig bedrukken op een Non Woven tas bij tassen-bedrukken.nl om een perfect promotiemiddel te creëren.

Concurrerende prijzen

Non Woven tassen kunnen verschillende soorten tassen zijn, zoals draagtassen of schoudertassen, die voor vele doeleinden inzetbaar zijn. Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige aanbod. Vrijwel al onze tassen zijn te bedrukken, maar u kunt ze ook onbedrukt bestellen. Wij bieden u ruime keuzemogelijkheden en concurrerende prijzen, zodat u voor weinig geld een professioneel promotiemiddel of relatiegeschenk kunt aanschaffen. In onze webshop kunt u de prijzen vinden en eenvoudig een bestelling plaatsen.

Snel bedrukte tassen in huis

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, maken wij eerst een drukproef voor u, zodat u kunt zien of het ontwerp bevalt. Daarna zullen onze ervaren medewerkers de tas zorgvuldig bedrukken met uw logo of gewenste tekst en kunt u de bestelling binnen 8 à 10 werkdagen thuis verwachten. Betalen hoeft pas binnen 21 dagen na ontvangst. En als u een bestelling heeft van boven de 150 euro worden er binnen de Benelux geen verzendkosten gerekend. Mocht u speciale wensen of vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij stellen ons flexibel op en bieden u graag persoonlijke service.