Home » Outdoor tassen

Outdoor tassen

Outdoor tassen

Voor uw avontuurlijke klanten is een outdoor tas een perfect relatiegeschenk. Met zo'n cadeau maakt u zeker indruk bij de klanten en zult u nog meer klanten binden. Outdoor tassen zijn voor allerlei buitenactiviteiten geschikt en zijn handig om op vakantie mee te nemen. Onze outdoor tassen zijn van allerlei moderne technische snufjes voorzien, zodat reizen of sporten nog aangenamer wordt. Kies ervoor om een trendy outdoor tas te laten bedrukken bij tassen-bedrukken.nl en creëer zo een mooi promotiemiddel waar u velen een plezier mee zal doen.

Multifunctioneel

Onze degelijke outdoor tassen zijn in allerlei soorten en maten in de webshop te vinden voor scherpe prijzen. Outdoor tassen zijn geschikt voor op wintersport, voor een city trip, om te wandelen, fietsen, bergbeklimmen en nog veel meer. Ze ondergaan dus allerlei weersomstandigheden, maar als u bij ons outdoor tassen laat bedrukken blijft de opdruk altijd mooi, ook bij extreem weer en veelvuldig gebruik. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf op vele plekken onder de aandacht wordt gebracht.

Outdoor tassen bedrukken

Outdoor tassen zijn er in allerlei uitvoeringen en met vele handigheden, zoals opbergvakken, laptop- of tabletvak en gewatteerde verstelbare schouderbanden voor extra draagcomfort. Sportievelingen zullen de tas keer op keer gebruiken en zo laat uw bedrijf een goede indruk achter. De tassen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, met logo, tekst of beide en in één of meerdere kleuren. Heeft u zelf een ontwerp in gedachte, stuur die dan gerust naar ons door. Anders maken wij een ontwerp voor u en sturen de digitale drukproef naar u op voor goedkeuring. Indien u vragen heeft over het proces kunt u contact met ons opnemen.

Gegarandeerd goede service

Bij tassen-bedrukken.nl kunt u verwachten dat uw tas op een professionele en snelle manier bedrukt wordt. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring en doen het werk met veel aandacht. Wij bieden bovendien een snelle levering met gratis verzendkosten bij een bestelling boven de 150 euro. Voor speciale wensen gaan wij graag met u in overleg en kunnen advies geven, of op een andere manier iets voor u betekenen. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt relatiegeschenk voor uw bedrijfstak.