Home » Papieren tassen

Papieren tassen

Papieren tassen

Papieren tassen komen bij vele bedrijven goed van pas, bijvoorbeeld om artikelen in mee te geven aan de klant, maar ook als handig promotiemiddel. Uw logo of bedrijfsnaam komt goed naar voren op een papieren tas en klanten zullen dit praktische geschenk waarderen. Wilt u papieren tassen laten bedrukken met een afbeelding en/of een tekst? Bij tassen-bedrukken.nl gaat dit gemakkelijk en snel en kunt u een mooi resultaat verwachten tegen een scherpe prijs.

Vergroot uw naamsbekendheid

In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan papieren tassen, van klein tot groot en met verschillende hengsels. Papieren tassen zijn lichtgewicht en makkelijk mee te nemen, waardoor ze regelmatig gebruikt zullen worden. U kunt ze aan uw zakenrelaties geven als blijk van waardering of uitdelen op een beurs of congres. Zo wordt uw naamsbekendheid effectief vergroot. Door papieren tassen te laten bedrukken voor weinig geld kunt u binnen een mum van tijd uw klantenkring vergroten. In onze webshop vindt u de prijzen voor het bedrukken van een papieren tas, maar u kunt ze ook onbedrukt bestellen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het laten bedrukken van papieren tassen? Dan kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website. Betalen hoeft pas nadat u de bestelling heeft ontvangen. Nadat u de afbeelding of tekst voor op de tas naar ons heeft gestuurd, maken wij een ontwerp. Dit voorbeeld sturen we digitaal naar u, zodat u kunt bepalen of alles naar wens is. Na eventuele gewenste aanpassingen beginnen wij met bedrukken en ontvangt u de tassen als binnen 8 à 10 werkdagen bij u thuis of op het werk.

Neem contact op

Heeft u zelf een speciaal idee in gedachten voor de bedrukking van een papieren tas? Heeft u speciale wensen of zou u graag advies ontvangen van onze ervaren medewerkers? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens kunt u vinden op deze website. Wij bieden graag persoonlijke aandacht en zoeken met u naar een goede oplossing, ook als u bijvoorbeeld met spoed een bestelling tassen nodig hebt. U kunt bovendien vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat wij u de laagste prijs kunnen garanderen.