Home » Picknicktassen

Picknicktassen

Picknicktassen

Wat is er nu leuker dan met elkaar heerlijk in de buitenlucht genieten van zelfgemaakte hapjes en drankjes? Met onze picknicktassen blijft het lekker fris en zit alles compact bij elkaar. Voor een gezellig dagje aan het strand of voor een smakelijke lunch tijdens een fietstochtje. Onze picknicktassen zijn er in diverse soorten, kleuren en maten. U kunt ze laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo of met een combinatie daarvan. Een geweldig relatiegeschenk in het bijzonder als uw bedrijf te maken heeft met buitenactiviteiten.

Volop keuze in soorten en maten

Onze picknicktassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij deze bedrukt of onbedrukt leveren. Al onze tassen zijn van goede kwaliteit, waar uw relaties lang plezier van zullen hebben. Bovendien zullen zij uw naam altijd associëren met een leuk uitje of gezellige activiteit.

Bedrukken in enkele of meerdere kleuren

Uw logo of bedrijfsnaam kan in één of meerdere kleuren op de picknicktassen gedrukt worden. U kunt de kleuren en het formaat van de bedrukking zelf kiezen. Wij sturen u eerst een gratis drukproef en gaan na uw akkoord direct voor u aan de slag. In het geval van onbedrukte picknicktassen kunnen wij deze meestal binnen 1 tot 3 werkdagen aan u leveren. Picknicktassen met bedrukking worden over het algemeen binnen 8 tot 10 werkdagen geleverd. Voor bestellingen met een minimum bedrag van 150 euro betaalt u binnen de Benelux geen verzendkosten.

Volumevoordeel

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunt u op deze website eenvoudig het bestelproces in gang zetten. Voor alle producten hanteren wij staffels, waar u in een oogopslag de stuksprijzen kunt zien. Door het volumevoordeel dat wij u kunnen bieden, bent u altijd verzekerd van scherpe, concurrerende prijzen. Mocht u een afwijkend aantal willen, dat niet in de staffel vermeld staat, dan kunt u dat gewoon bij uw bestelling doorgeven. Wij noemen voor elk artikel een minimum afname, maar ook daar kunnen wij op uw verzoek van afwijken. Neemt u dan wel even contact op met onze klantenservice op 0344-745109, zodat wij u een aangepaste offerte kunnen doen.