Home » Plastic tassen

Plastic tassen

Plastic tassen

Sinds kort zijn winkeliers verplicht om geld te rekenen voor de uitgifte van plastic tassen bij alle aankopen. Dit is niet alleen uit milieu oogpunt een goede ontwikkeling, maar ook voor mensen zoals u, die plastic tassen gebruiken om hun bedrijfsnaam of website te promoten. Consumenten zijn nu veel vaker geneigd plastic tassen her te gebruiken en dat betekent dat uw bedrijf keer op keer onder de aandacht komt bij het winkelend publiek. Een plastic tas bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo is dus een duurzaam promotie artikel geworden, dat u gegarandeerd meer naamsbekendheid op gaat leveren.

Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt

U kunt uw plastic tassen bij ons enkelzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken. Hoe groot uw bedrijfsnaam of logo op de tas verschijnt, is aan u. Wij kunnen bedrukken van één enkele kleur tot full colour. Wat u maar wilt. Mocht u daarover nog geen besluit hebben kunnen nemen, dan staan wij graag voor u klaar met een gericht advies. Op al ons drukwerk, dus ook op de plastic tassen, geven wij garantie op de kwaliteit van de opdruk. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw naam bij de eerste de beste regenbui verdwenen is.

Milieuvriendelijk en duurzaam

De meeste van onze plastic tassen zijn biologisch afbreekbaar of recyclebaar. Dat is goed nieuws voor het milieu, dat wij uiteraard een warm hart toe dragen. Wij gebruiken onder andere tassen van polypropeen, een sterk soort plastic dat erg flexibel is en ook goed te recyclen. Voor u betekent dit kwaliteit en duurzaamheid waar u gerust mee voor de dag kunt komen.

Achteraf betalen

Wij zijn niet alleen dagelijks bezig met de kwaliteit van onze producten, maar ook met de kwaliteit van onze service. Daarom doen wij er alles aan om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Een duidelijke site, eenvoudig bestelproces, duidelijkheid over prijzen en levering en, wanneer u dat wilt, de mogelijkheid om uw bestelling pas na levering te betalen. Dat deze werkwijze gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de 8,3 die wij van onze klanten krijgen.