Home » Promotietassen (1)

Promotietassen

Promotietassen

Staat u met uw bedrijf wel eens op een beurs of evenement? Dan zijn onze promotietassen echt iets voor u. Qua materiaal en ontwerp hebben wij meerdere opties. Gevuld met bedrijfsinformatie, de nieuwste folders en brochures of met monsters van uw producten, geeft u niet alleen een tasje mee, u geeft echt een visitekaartje af. Professioneel bedrukt met uw naam en logo in de kleuren die u wenst, zo groot of zo klein als u wilt. Wij maken een goede opdruk, u maakt een goede indruk.

Groot bereik, groot effect

Beurzen en evenementen zijn bij uitstek het podium waar u uw producten of diensten kunt promoten. Omgeven door branchegenoten, ieder met een eigen specialiteit, trekt u precies de doelgroep aan waar uw bedrijf zich op richt. Uiteraard moet u een dergelijke kans optimaal benutten en u zelf zo veel en zo goed mogelijk laten zien. Met onze promotietassen bereikt u een groot publiek en genereert zo een groot effect.

Eenvoudig en snel bestanden aanleveren

Bij ons kunt u uw logo en overige bestanden snel en eenvoudig aanleveren. Wij kunnen zowel met Macintosh als met Windows bestanden overweg. De exacte aanleverspecificaties vindt u terug op deze site en mocht u ergens nog vragen over hebben, dan worden deze door onze klantenservice snel en vakkundig beantwoord. U kunt 7 dagen per week contact met ons opnemen. Op werkdagen zelfs van 8.00 tot 22.00. Op zaterdag zijn wij tussen 8.30 en 17.00 voor u aanwezig.

Bezoek onze showroom in Tiel

In onze showroom in Tiel kunt u met eigen ogen ons grote aanbod van promotionele artikelen en relatiegeschenken aanschouwen. Mocht u in de buurt zijn, kom dan gewoon een keer bij ons langs. Wij hebben een ruim assortiment voor iedere doelgroep en iedere branche. Of u nu op zoek bent naar originele, duurzame, luxe of ecologische geschenken, bij ons zal u zeker kunnen slagen. Wij hebben een ruime keuze in gadgets en kleine artikelen, die perfect zijn om op beurzen en bij evenementen aan bestaande en potentiele klanten cadeau te doen.