Home » Reclame rugzakjes

Reclame rugzakjes

Reclamerugzakje

Onze bedrukte reclamerugzakjes zijn zeer populair bij scholen en verenigingen. Ze worden vaak gebruikt als geschenk bij een jubileum, bijvoorbeeld het zoveel-jarig bestaan van de school of de sportclub. Maar ook bij een sportdag of het jaarlijkse schoolreisje worden reclamerugzakjes graag uitgedeeld. Een reclamerugzakje is handig in gebruik en komt altijd van pas: als zwem- of sporttas, tijdens een dagje uit of een fietstochtje. Makkelijk te dragen en altijd uw handen vrij. Uw logo of naam is door het dragen op de rug altijd goed zichtbaar en omdat de rugzakjes van duurzaam materiaal gemaakt worden, gaan ze lang mee.

Compact en handig

Reclamerugzakjes zijn compact van formaat en handig in gebruik. Door hun bescheiden omvang zijn ze eenvoudig mee te nemen en geschikt voor jong en oud. Met name in een drukke omgeving zoals tijdens een evenement of uitstapje met een grote groep kunt u makkelijk uw spullen kwijt in een reclamerugzakje. Omdat reclamerugzakjes zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal zijn ze fijn om te dragen en blijven ze lang mooi.

Praktisch om te geven en te krijgen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt relatiegeschenk moet u altijd rekening houden met uw doelgroep. Is het bestemd voor een jong of oud publiek? Moet het zakelijk overkomen of vooral handig zijn in gebruik? Wilt u het zo goedkoop mogelijk houden, of hecht u veel waarde aan duurzaamheid? Een reclamerugzakje is in veel gevallen een prima keuze, omdat het praktisch is en uw relaties het dus zeker zullen gebruiken en hergebruiken. Op die manier blijft uw naam voor lange tijd onder de aandacht en dat is natuurlijk wat u graag wilt bereiken.

Reclamerugzakjes met professionele opdruk

Wij hebben diverse reclamerugzakjes in ons assortiment, die u van een professionele opdruk kunt laten voorzien. In de meeste gevallen bestaat de opdruk uit een logo of bedrijfsnaam, maar u kunt er uiteraard ook een tekst of webadres op laten zetten. Wat de kleuren betreft, kunt u uit verschillende opties kiezen. In de staffel vindt u prijzen van de reclamerugzakjes. Deze prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid en het aantal gebruikte kleuren in de opdruk.