Home » Reistassen

Reistassen

Reistassen

Voor iedereen die op zoek is naar een blijvend relatiegeschenk van hoogwaardige kwaliteit bieden we een breed assortiment van reistassen aan. We hebben opvouwbare reistassen en reistassen die ook als sporttas gebruikt kunnen worden. Reistassen met koelvakken en reistassen met stevige draaghengsels of met verstelbare schouderriem. Er zijn zelfs reistassen met een speciaal trolleycompartiment voor nog meer gebruiksgemak. Welke u ook kiest, ze zijn stuk voor stuk ideaal voor een weekendje weg of sportief gebruik.

Uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit

Het is uiteraard de bedoeling dat uw relatiegeschenk lang mee gaat en veel gezien wordt. Daarom zijn al onze reistassen uitgevoerd in materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Kiest u bijvoorbeeld voor een reistas van polyester; bestand tegen regendruppels en stevig genoeg om tegen een stootje te kunnen, maar ook voorzien van sterke draagbanden en goede ritsen. Of bent u op zoek naar een reistas met een luxe uitstraling van waterdichte nylon met gelaste naden en een waterafstotende coating. Welke reistas u ook kiest, wij staan garant voor een goede kwaliteit.

Praktisch geschenk met grote zichtbaarheid

Onze reistassen zijn er in vele soorten en maten. U hebt al een reistas vanaf 4 euro per stuk, maar als u bereid bent er meer geld aan te besteden, kunt u kiezen uit diverse modellen die zonder probleem als handbagage ingecheckt kunnen worden in een vliegtuig. Met uw naam en logo erop afgedrukt in hoge kwaliteit en prachtige kleuren kunnen deze tassen de hele wereld over reizen. Met recht kunnen wij dan spreken over een praktisch geschenk met een grote zichtbaarheid, welke uw relaties zeker op prijs zullen stellen.

Te veel om uit te kiezen?

U ziet op onze website al dat ons aanbod van reistassen groot is. Misschien vindt u het lastig om daaruit een keuze te maken zonder de tassen ook daadwerkelijk in handen te hebben gehad. Geen probleem. In Tiel hebben wij een showroom waar u de meeste van onze producten uitgestald kunt zien. Daar heeft u ook de mogelijkheid het materiaal te voelen, de inhoud te bekijken en het gewicht van de tas te ervaren. Komt u dus gerust bij ons langs.