Home » Rugtassen

Rugtassen

Rugtassen

Bent u op zoek naar een praktisch relatiegeschenk dat door al uw klanten gewaardeerd zal worden? Neemt u dan eens een kijkje bij de rugtassen die wij u te bieden hebben. Voor elk doel en iedere doelgroep vindt u hier een passende uitvoering. Van lichtgewicht rugtasjes in vrolijke kleuren tot stevige wandelrugtassen met frame en ventilatie voor ultiem draagcomfort. Van een rugtas op wielen met ingebouwd handvat tot een laptoprugtas met een luxe uitstraling in nylon en leer. Welke keuze u ook maakt, uw relaties zullen het zeker waarderen.

Rugtassen bedrukt of onbedrukt

Ook voor onze rugtassen geldt dat wij ze professioneel kunnen bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een andere opdruk naar wens. Afhankelijk van het materiaal van de rugtas gebeurt dit door middel van zeefdruk of transferdruk. In beide gevallen bent u verzekerd van een prima kwaliteit. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de rugtassen onbedrukt te laten. In het prijsschema kunt u in één oogopslag zien hoeveel u dat in kosten scheelt.

Hoge klanttevredenheid

Onze medewerkers hebben al vele jaren ervaring op het gebied van relatiegeschenken en hebben klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Vandaar dat ze graag met u meedenken en u adviseren over het ideale relatiegeschenk. Zij kunnen u helpen een keuze te maken en kunnen u alles vertellen over de leveringsvoorwaarden en de afwikkeling van uw bestelling. Dat u tevreden bent met ons en onze producten is waar het voor hen om draait. Uit onze klantbeoordelingen blijkt dat wij daar heel goed in slagen en dat is iets waar we best trots op zijn.

Alles geheel naar wens

Wij doen ons uiterste best om alles geheel naar wens te maken voor u. Dit betekent niet alleen dat wij doen wat wij beloven. Het is ook mogelijk om speciaal voor u een custom made artikel te maken. Dit kan betekenen dat wij een maatwerk ontwerp leveren, maar ook dat u geheel zelf kunt bepalen hoe en waar u uw opdruk wilt hebben en in welke oplage wij uw bestelling moeten leveren. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.