Home » Rugzakjes

Rugzakjes

Rugzakjes

Rugzakjes zijn er in vele soorten en maten. De rugzakjes die wij in ons assortiment hebben, hebben een standaard afmeting van ongeveer 35 cm breedte en 42 cm hoogte. Ze zijn gemaakt van katoen of van polyester, een kunststof die veel in textieltoepassingen wordt gebruikt. Polyester kan goed tegen zonlicht en zal dan ook niet snel verkleuren. Het is sterk, licht van gewicht en duurzaam en daardoor een perfect materiaal voor het vervaardigen van rugzakjes.

Kleurig en compact

Onze polyester rugzakjes zijn in vele kleuren te verkrijgen. Wanneer u deze rugzakjes met uw logo of bedrijfsnaam laat bedrukken, wordt het helemaal een kleurig geheel. Omdat ze licht en compact zijn en niet al te groot qua afmeting zijn deze rugzakjes uitermate geschikt voor jonge gebruikers. Door aan de handige koortjes te trekken, wordt het rugzakje gesloten en kan het over de schouders gedragen worden. De opdruk op het rugzakje blijft dus altijd zichtbaar. Vanwege het dunne, flexibele materiaal is het rugzakje makkelijk op te vouwen en overal mee naar toe te nemen. Zo kan het op elk moment gebruikt worden.

Duurzame kwaliteit

Al onze rugzakjes worden gemaakt van duurzame kwaliteit. De rugzakjes kunnen dan ook jaren mee en zullen de gebruiker lange tijd van gemak dienen. Dit is ook fijn voor u, want als uw relatiegeschenk lang mee gaat, betekent dit ook dat uw naam nog veelvuldig gezien zal worden. Een prima keus dus, zo een handig rugzakje.

Graag gezien en graag gebruikt

Onze kleurige rugzakjes zijn graag gezien en graag gebruikt. Ongeacht voor welke gelegenheid u ze aan uw relaties verstrekt, ze zullen ongetwijfeld vaak gebruikt gaan worden. Het materiaal en de afmeting maken de rugzakjes ideaal om mee te nemen naar het zwembad, het voetbalveld of de sporthal. Maar ook voor een dagje uit zullen deze rugzakjes zeker van pas komen. Handig voor een lunchpakketje of een extra regenjas. En hebt u ze even niet meer nodig, dan zijn ze zo opgevouwen en klein genoeg voor in een jaszak. Kortom, deze rugzakjes zijn een gegarandeerd succes.