Home » Schoudertassen (1)

Schoudertassen

Schoudertassen

Het is waarschijnlijk de populairste tas die er bestaat; de schoudertas. Wie kent niet de katoenen variant die zo ideaal is om altijd bij u te hebben voor extra boodschappen, bibliotheekboeken of sportkleding. Zo opgevouwen, zo uitgevouwen, makkelijk te dragen en zo schoon in de was. En denk ook eens aan de zogenaamde cross over, die met de schouderband schuin over de borst gedragen wordt. Schoudertassen met ritsen, binnenvakken, buitenvakken, zijvakken en telefoonvakjes. Van leer, canvas, nylon, katoen, polyester of microfiber. Ze zijn er in alle mogelijke kleuren en formaten. Met een schoudertas als relatiegeschenk slaat u de plank dan ook nooit mis.

Een schoudertas is voor iedereen

Waren het vroeger vooral dames die het alleenrecht leken te hebben op het dragen van een schoudertas, tegenwoordig heeft iedereen er wel één in zijn bezit. Het gemak van het dragen met een comfortabele band of riem over de schouder, maakt dit model voor iedereen aantrekkelijk. De uitvoeringen zijn talloos en aangepast voor elk gebruik. Zo zijn er de typische boodschappen schoudertassen, zoals de hierboven genoemde katoenen versie. Maar er zijn ook rechthoekige versies in laptopformaat. Of de grotere schoudertassen, die gemakkelijk voor sporttassen door zouden kunnen gaan. Wilt u zeker weten dat uw relatiegeschenk in de smaak zal vallen en veelvuldig gebruikt gaat worden, dan kunt u wellicht het beste voor een schoudertas kiezen.

Scherpe prijzen, snelle levering

Omdat wij groot kunnen inkopen, kunnen wij u schoudertassen tegen scherpe prijzen aanbieden. U profiteert nog meer van dit schaalvoordeel door de staffelkorting die wij u bieden op grotere aantallen. In het overzicht kunt u zien tegen welke concurrerende prijzen wij kunnen leveren. Eventueel kunt ook minder dan het minimum aantal bestellen. Neemt u daarvoor even contact met ons op. Het is aan u de keus of u uw schoudertassen bedrukt wilt hebben of niet. In beide gevallen garanderen wij u een snelle levering. In het geval van onbedrukte tassen hoeft u meestal slechts enkele dagen op uw bestelling te wachten. Wilt u uw tassen met uw naam of bedrijfslogo bedrukt hebben, dan kunnen wij ze meestal binnen 8 tot 10 dagen bij u bezorgen.