Home » Sporttassen

Sporttassen

Sporttassen

Misschien wel de tas die het meest geschikt is om met uw bedrijfsnaam of logo te bedrukken, is de sporttas. Een sporttas is altijd leuk om als relatiegeschenk weg te geven, maar nog leuker is het om ook daadwerkelijk sponsor van een vereniging of team te worden. Een bedrukte sporttas is een prima reclamebord voor uw bedrijf. Tijdens de training en bij wedstrijden kijkt iedereen jaloers naar de bedrukte tassen. Hadden wij maar zo’n sponsor, wordt er gedacht. De positieve aandacht die u zo genereert, is precies wat u met het relatiegeschenk voor ogen had.

Voor sport en ontspanning

Sporttassen zijn niet alleen handig voor trainingsspullen en voetbalschoenen. Vanwege de degelijke kwaliteit en de ruime inhoud, vaak ook nog voorzien van aparte vakken voor portemonnee en telefoon, wordt de sporttas net zo vaak gebruikt als weekendtas voor een gezellig uitje of een dagje weg. Multifunctioneel dus. Bij ons heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment sporttassen. Ze kunnen allemaal bedrukt worden met een tekst of naam naar keuze. Opvallend en heel praktisch voor zowel sport als ontspanning dus.

Bergruimte en draagcomfort

Onze sporttassen zijn er in veel verschillende formaten en uitvoeringen. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze behoorlijk wat bergruimte en draagcomfort bieden. De meeste tassen hebben een groot hoofdvak met daarnaast één of meerdere zijvakken. Sommige van die zijvakken zitten aan de buitenkant van de tas, andere aan de binnenkant. Veelal voorzien van soepele ritsen om zo de kostbare spulletjes goed te kunnen bewaren. Er zijn ook sporttassen met een handig schoenenvak. Ideaal om de sportluchtjes van andere kledingstukken gescheiden te houden. U begrijpt het al, er is keuze genoeg en er zit vast een exemplaar tussen dat perfect is voor uw relaties.

Proefexemplaar

Voordat we van start gaan met het drukproces, krijgt u eerst een drukproef van ons te zien. Deze is gratis. Wilt u een proefexemplaar van de door u gekozen sporttas ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. Wij sturen u dan een onbedrukt exemplaar en brengen deze tas wel aan u in rekening. U kunt onze sporttassen ook in onze showroom in Tiel komen bekijken en daar u keuze maken.