Home » Toilettassen

Toilettassen

Toilettassen

Minder zichtbaar dan gewone tassen, maar minstens zo vaak gebruikt zijn onze toilettassen. Niet alleen voor op vakantie, maar in het bijzonder in damestassen zijn ze bijna altijd aanwezig. Onze ruime selectie toilettassen bevat exemplaren van verschillende grootte en talrijke kleuren. Stevig kunststof, polyester of microfiber zijn de meest voorkomende materialen die voor onze toilettassen worden gebruikt. Een compact en praktisch geschenk, want ze passen in iedere tas en zijn eenvoudig te reinigen.

Bestel de aantallen die u nodig heeft

Op iedere productpagina vindt u een prijsoverzicht van de toilettas van uw keuze. Uiteraard krijgt u staffelkorting, wat betekent dat de toilettassen per stuk goedkoper worden naarmate u er meer van bestelt. Het prijsoverzicht begint met een minimum aantal voor zowel bedrukte als onbedrukte exemplaren. Wanneer u minder dan het minimum aantal wil bestellen, dan is dat mogelijk, maar wij vragen u dan wel daarvoor even contact op te nemen met onze klantenservice.

7 dagen per week bereikbaar

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag is dat telefonisch van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Ons telefoonnummer is 0344-745109. U kunt natuurlijk ook altijd een email sturen naar verkoop@lavista.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie terug. Mocht u zelf een kijkje willen nemen in onze showroom, dan kan dat van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Informeert u van tevoren dan wel even of wij de producten van uw interesse op dat moment in huis hebben.

Eenvoudig bestelproces via onze site

Heeft u na het bekijken van ons assortiment uw keuze kunnen maken, dan kunt u direct via onze site het door u gewenste aantal exemplaren bestellen. U wordt eenvoudig door het bestelproces geleid en kunt aangeven of u het artikel wilt laten bedrukken of niet. U geeft aan of u tekst of een logo of een combinatie van beide wilt en kiest de kleuren voor u opdruk. Daarna vult u de oplage in en wordt uw bestelling in gang gezet.