Home » Trolleys

Trolleys

Trolleys

Trolleys, en dan vooral die in het hogere segment, behoren tot de luxere relatiegeschenken. Door de wieltjes en het flexibele telescoophandvat zijn ze ontzettend handig op reis, voor zowel een langere vakantie als een weekendje weg. Wij hebben trolleys die het perfecte formaat hebben om als handbagage meegenomen te worden in een vliegtuig, maar ook trolleys die te dragen zijn als een rugzak. Bij sommige trolleys, onder andere bij de hardschalige trolleys, moet u er wel rekening mee houden dat deze niet te bedrukken zijn. Desondanks zal de impact van een dergelijk relatiegeschenk groot zijn, want onze trolleys zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Gemakkelijk op weg

Met een trolley gaat u altijd gemakkelijk op weg. De afmetingen van een trolley zijn vaak iets bescheidener dan die van een koffer, waardoor u sneller een trolley mee zult nemen voor een korte zakenreis, een beursbezoek of een weekendje weg. Het gebruiksgemak is groot door de handige wieltjes en het op maat in te stellen telescoophandvat. Ook op drukke plaatsen neemt u de trolley makkelijk met u mee vanwege het compacte formaat. Zeker in de hardschalige trolleys zijn uw spullen goed opgeborgen en kunt u zelfs uw laptop of tablet veilig vervoeren.

Duurzaam relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn bedoeld als uiting van uw waardering voor het vertrouwen dat uw klanten in u hebben. Met een relatiegeschenk onderhoudt u ook daadwerkelijk een relatie. Het is daarom van belang dat u goede keuzes maakt voor wat betreft de artikelen die u uw klanten cadeau wilt doen. Wanneer u kiest voor een duurzaam geschenk dat gemaakt is van hoogwaardige kwaliteit en waar uw relatie lang plezier van zal hebben, doet u een goede investering. Met een trolley geeft u uw klanten een dergelijk duurzaam relatiegeschenk. Zij zullen nog vele malen aan u denken wanneer zij het gemak en plezier van een mooie trolley ervaren.

Gratis geleverd

Bij een bestelling boven de 150 euro worden de door u gekozen artikelen gratis geleverd binnen de Benelux. In de meeste gevallen is dat al binnen 10 dagen het geval. Deze snelle levering is slechts één onderdeel van de uitstekende service die wij u bieden.