Home » Vilten tassen

Vilten tassen

Vilten tassen

In ons assortiment hebben wij ook diverse artikelen van vilt, waaronder vilten tassen. Vilt is een milieuvriendelijk product dat ontstaat door de samen persing van wol. Deze textielsoort is al heel oud en misschien wel de eerste soort textiel dat door mensen gemaakt is. Door wol te combineren met andere vezels ontstaat een stevig soort vilt, dat onder andere geschikt is voor het maken van tassen. Omdat vilt een natuurlijk product is, heeft het een zachte en tegelijk luxe uitstraling.

Zeefdruk

Vilten tassen kunnen wij bedrukken door middel van zeefdruk. De inkt die bij zeefdruk gebruikt wordt is goed dekkend en daardoor kunnen wij uw bedrijfsnaam of logo ook op een donkere achtergrond goed zichtbaar maken. Onze vilten tassen kunnen wij in één kleur voor u bedrukken.

Uw relatiegeschenk is uw visitekaartje

Met een relatiegeschenk wilt u uw waardering voor uw klanten uiten, maar het is tevens ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom wilt u uw klanten iets geven dat van goede kwaliteit is en waar ze ook echt iets aan hebben. U wilt ermee laten zien, dat u zich bewust bent van het belang van goede relaties en dat u oog heeft voor duurzaamheid en kwaliteit. Een vilten tas past prima in deze gedachtegang en zal ongetwijfeld met plezier door uw klanten worden aangenomen.

Vrijblijvende offerte

Uiteraard kunt u op deze site het product van uw keuze uitzoeken en deze direct bestellen. Heeft u echter nog vragen of heeft u afwijkende wensen, die u niet zo snel kunt terugvinden in onze informatie, dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u op elk gebied adviseren. Zij kunnen ook een vrijblijvende offerte voor u opstellen, die u eerst op uw gemak kunt bestuderen alvorens een bestelling te plaatsen.