Home » Wijnflestassen

Wijnflestassen

Wijnflestassen

Waarschijnlijk het meest gegeven relatiegeschenk is nog altijd de fles wijn. Het is een veelzijdig product waar iedere ontvanger blij mee is. Of het nou een eindejaarsgeschenk is of een fles champagne als felicitatie, u heeft volop keuze in prijs en smaak en weet dat het altijd in goede aarde valt. Toch is het leuk om het geven van een fles wijn te combineren met een subtiele reclame uiting van uw bedrijf. Dit kunt u heel gemakkelijk bewerkstelligen door bij ons wijnflestassen te bestellen met een opdruk van uw bedrijfsnaam of logo. U bepaalt zelf de inhoud van de tas, maar de verpakking maakt het geschenk helemaal compleet.

Verschillende materialen

Wij hebben wijnflestassen die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige papieren tas in een naturel kleur, welke is voorzien van een folieraam waardoor het etiket van de fles zichtbaar is. Of wellicht laat u uw oog vallen op een transparante plastic wijntas in een opvallende kleur. In ons assortiment hebben wij ook wijnflestassen van textiel in zilver, rood of goud. Of misschien kiest u liever voor een non-woven variant in een neutraler bordeaux of zwart. Wij hebben zelfs een jute wijnflestas en papieren wijnflestassen, die plaats bieden aan twee flessen. Kortom, er is keuze genoeg. Samen met de fles die u er in stopt, kunt u een unieke en persoonlijke combinatie maken, die uw klanten zeker weten te waarderen.

Verzending binnen 8 dagen

Nadat u uw keuze heeft gemaakt en een passende wijnflestas heeft uitgezocht, kunt u in het bestelproces aangeven welke bedrukking u op uw wijnflestas wilt hebben. U kunt uw digitale bestanden per email naar ons toesturen en wij gaan er dan meteen mee aan de slag. Voordat we definitief van start gaan met het bedrukken van het door u bestelde aantal, sturen wij u eerst nog een drukproef ter goedkeuring. Na ontvangst van uw akkoord, zullen wij uw wijnflestassen binnen 8 dagen naar u verzenden. Mocht u afwijkende aantallen of aparte wensen voor de opdruk hebben, dan verzoeken wij u eerst even contact op te nemen met één van onze medewerkers van de afdeling klantenservice.