Home » Winkeltassen (4)

Winkeltassen

Shopxl Winkeltas Ecru - Praktische, extra ruime winkeltas van nonwoven materiaal (80 g/m2): een superlichte en sterke kunstvezelstof. Met verstevigde bodem, stevige hengsels en extra ophanglus aan binnenzijde.
Vanaf € 0.85

Winkeltassen

Winkeltassen zijn er in alle soorten en maten. Misschien heeft u zelfs wel verschillende afmetingen nodig voor de producten die u verkoopt. Bij ons is het assortiment heel breed en wij zijn er dan ook van overtuigd dat u vast iets van uw gading zult kunnen vinden. Winkeltassen zijn natuurlijk bij uitstek geschikt als reclame materiaal, aangezien u uw bedrijfsnaam of logo aan beide zijden kunt laten drukken. Afhankelijk van het materiaal kan dit in één of meerdere kleuren of zelfs in full colour. Uw winkeltas wordt een visitekaartje dat overal getoond wordt en zo een enorm bereik kent. Een eenvoudiger manier om reclame te maken voor uw bedrijf is er bijna niet.

Duurzaam gebruik

Per 1 januari 2016 is het verbod op gratis plastic tasjes ingegaan. Winkels mogen hun klanten uit milieu oogpunt geen gratis plastic tasjes meer verstrekken. Tot die tijd gingen er ieder jaar bijna 3 miljard plastic tasjes mee naar huis. Uit onderzoek blijkt nu dat deze nieuwe maatregel heel goed werkt. Ruim driekwart van de consumenten neemt nu zelf een tas mee naar de winkel. Voor u een enorme kans om uw bedrijf effectief en op een duurzame manier onder de aandacht te brengen. Wanneer u uw winkeltassen bij ons bestelt, voorzien wij deze van een professionele opdruk van goede kwaliteit. Onze winkeltassen zijn van goede kwaliteit en dus erg duurzaam in gebruik. U zult zelf ervaren dat uw klanten deze winkeltassen nog meer waarderen dan voorheen. Een prima manier om uw naam positief in beeld te brengen dus.

Prima service en goed contact

Wij hebben al vele jaren ervaring in de wereld van de relatiegeschenken en kunnen u dan goed adviseren bij het maken van een keuze. Onze medewerkers zijn enorm enthousiast en staan graag voor u klaar met prima service. Om het u gemakkelijk te maken, hanteren wij ruime openingstijden en zijn wij op weekdagen tot 22.00 uur ‘s avonds te bereiken. Voor ons is de tevredenheid van onze klanten minstens zo belangrijk als het plezier in ons werk. Daarom zetten wij ons er graag voor in om uw artikelen geheel naar wens te kunnen leveren.